Kommende børnehaveklasse 2018/19

Skoleindskrivning til skoleåret 2018/2019

Skoleindskrivning til skoleåret 2018/2019 er åben i perioden 13. november til og med 26. november 2017.

Du får direkte besked i din e-boks, hvilken skole dit barn bliver optaget på. Det sker i februar/marts efter, at politikerne i Børne- og Skoleudvalget har godkendt fordelingen af børn i 0. klasse på skolerne.

Bor du i Hørsholm Kommune, vil du kunne skrive dit barn op til skole via et link på denne side eller borger.dk.
Bor du udenfor Hørsholm kommune vil du kunne skrive dit barn op til skole ved at sende en mail til Center for Dagtilbud og Skole.

Skoledistriktsændringer

Der kan ske ændringer i skoledistrikterne i perioden efter skoleindskrivningen. Det kan betyde, at jeres bopæl og dermed jeres barn kommer til at høre til en anden distriktsskole end den nuværende.
Du er først sikker på, hvilken skole dit barn skal starte på, når du får besked fra Center for Dagtilbud og Skole.

Læs mere på Hørsholm Kommunes hjemmeside her: Skoleindskrivning til 0. klasse